ریز سبزی‌ (Microgreens) یا میکروگرین2020-12-15T13:04:09+03:30

ریزسبزی‌

ریز‌سبزی‌ها (Microgreens) : سبزیجاتی هستند که بعد از رویش برگهای لپه‌ای (یا بعد از رویش اولین برگهای واقعی گیاه) برداشت و مصرف می شوند.

  • مهمترین مواد مغذی در ریزسبزی‌ها  ویتامین C، کاروتنوئیدها، ویتامین K، ویتامین E ، کلسیم و پتاسیم و مقدار آنها پنج تا چهل برابر بیشتر از سبزی‌های بالغ است.

  • از اوایل دهه 1980 وارد فهرست غذای سرآشپزها شده است.

  • کشت آنها در سانفرانسیسکو شروع و به سمت کالیفرنیای جنوبی و سپس تمام آمریکا گسترش یافته است.

  • در آغاز چند نوع گیاه به عنوان ریز‌سبزی کشت می‌شدند (مانند ریحان، کلم برگ، چغندر و چغندر قند). اما رفته رفته تعداد این گیاهان افزایش یافت و اکنون حدود 20 نوع گیاه با طعم و رنگ متنوع به صورت ریز‌سبزی کشت و استفاده می‌شود.

  • اکنون کشت ریز‌سبزی‌ها در تمام دنیا گسترش یافته است و از مهمترین زمینه های کشاورزی شهری محسوب می‌گردد.

کشاورزی شهری (Urban Farming)- قسمت ۴

وضعیت کشت ریزسبزی (میکروگرین) در فیلیپین Urban Roots یک مزرعه سرپوشیده و هیدروپونیک است که ریزسبزی‌ها را در قلب مترو مانیل پرورش می دهد. این مزرعه کوچک که فقط دو سال پیش در یک [...]

By |3rd نوامبر, 2020|Categories: آموزش, ریزسبزی, کشاورزی شهری|

ریزسبزی یا میکروگرین‌ (Microgreens)

ریزسبزی‌ ریز‌سبزی‌ها (Microgreens) : سبزیجاتی هستند که بعد از رویش برگهای لپه‌ای (یا بعد از رویش اولین برگهای واقعی گیاه) برداشت و مصرف می شوند. مهمترین مواد مغذی در ریزسبزی‌ها  ویتامین C، کاروتنوئیدها، [...]

By |18th سپتامبر, 2019|Categories: آموزش, ریزسبزی, کشاورزی شهری|

ریزسبزی های تولید شده توسط برگچه در تصویر زیر نشان داده شده‌اند.

برای آشنایی بیشتر با ریزسبزی‌ها فیلم کوتاه مقابل را ببینید.