ریزسبزی
ریزسبزیها (Microgreens) : سبزیجاتی هستند که بعد از رویش برگهای لپهای (یا بعد از رویش اولین برگهای واقعی گیاه) برداشت و مصرف می شوند.
-
مهمترین مواد مغذی در ریزسبزیها ویتامین C، کاروتنوئیدها، ویتامین K، ویتامین E ، کلسیم و پتاسیم و مقدار آنها پنج تا چهل برابر بیشتر از سبزیهای بالغ است.
-
از اوایل دهه ۱۹۸۰ وارد فهرست غذای سرآشپزها شده است.
-
کشت آنها در سانفرانسیسکو شروع و به سمت کالیفرنیای جنوبی و سپس تمام آمریکا گسترش یافته است.
-
در آغاز چند نوع گیاه به عنوان ریزسبزی کشت میشدند (مانند ریحان، کلم برگ، چغندر و چغندر قند). اما رفته رفته تعداد این گیاهان افزایش یافت و اکنون حدود ۲۰ نوع گیاه با طعم و رنگ متنوع به صورت ریزسبزی کشت و استفاده میشود.
-
اکنون کشت ریزسبزیها در تمام دنیا گسترش یافته است و از مهمترین زمینه های کشاورزی شهری محسوب میگردد.
کشاورزی شهری (Urban Farming)- رویداد استارتآپ ویکند کشاورزی و سلامت دانشگاه تهران
موفقیت "برگچه" در رویداد "استارتآپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند" پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رویداد استارت آپ ویکند مجازی کشاورزی و سلامت هوشمند را از ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ تا ۴ تیر ۱۴۰۰ [...]
کشاورزی شهری (Urban Farming)- قسمت ۴
وضعیت کشت ریزسبزی (میکروگرین) در فیلیپین Urban Roots یک مزرعه سرپوشیده و هیدروپونیک است که ریزسبزیها را در قلب مترو مانیل پرورش می دهد. این مزرعه کوچک که فقط دو سال پیش در یک [...]
استفاده از ریزسبزی (میکروگرین) در رستورانها
برای آشنایی با فواید استفاده از ریزسبزی در رستورانها فیلم کوتاه مقابل را ببینید.
ریزسبزی یا میکروگرین (Microgreens)
ریزسبزی ریزسبزیها (Microgreens) : سبزیجاتی هستند که بعد از رویش برگهای لپهای (یا بعد از رویش اولین برگهای واقعی گیاه) برداشت و مصرف می شوند. مهمترین مواد مغذی در ریزسبزیها ویتامین C، کاروتنوئیدها، [...]